Kontakt

Misioni Diplomatik Paqe dhe Prosperitet

Adresa: Rr. Donika Kastrioti, Pall. 14, Ap. 3E, Tiranë, Shqipëri.

Email: diplomaticmission2010@hotmail.com

Nr. Kontakti: +35542400175